دستگاه استاکر
دستگاه استاکر (stacker) وسیله ای است که برای بلند کردن، جابجایی و چیدن پالت ها بر روی یک دیگر استفاده میشود.
دستگاه استاکر انتخاب بهتری نسبت به لیفتراک ها میباشد، زیرا ابعاد کمتری دارند و مانور دادن آنها آسانتر است. به عنوان مثال در انبارهایی که کالا درون قفسه های تعبیه شده جانمایی میشوند باتوجه به فاصله کم بین قفسه ها جهت جابه جایی کالا بهتر است ازدستگاه استاکر استفاده نمود. دستگاه استاکر برای بارگیری و تخلیه، انباشته کردن و حمل و نقل برای مسافت های کوتاه و بلند مناسب است است.
دستگاه استاکر برقی به مراتب بهتر از دستگاه استاکر دستی میباشد زیرا قادر به بلند کردن بارهای بیشتری هستند و در هنگام جابجایی نیاز به استحکام بسیار کمتری دارند.
آنها پالتهای دوتایی را روی هم چیده، دستهبندی میکنند و میتوانند برای چیدن سفارش و حمل و نقل افقی استفاده شوند.
همچنین دستگاه استاکر برقی بسیار کارآمدتر بوده و برای محیط زیست نیز بسیار بهتر از ماشین آلات با سوخت فسیلی هستند.
یکی دیگر از دلایل استفاده از دستگاه استاکر ، قیمت مناسب آن در مقایسه با خرید لیفتراک میباشد.
به طور کلی اگر بخواهیم دستگاه استاکر را دسته بندی کنیم به سه دسته اصلی :
1-دستگاه استاکر برقی
2-دستگاه استاکر نیمه برقی
3-دستگاه استاکر دستی
4-ریچتراک
تقسیم بندی میشوند.
دستگاه استاکر برقی
استاکر تمام برقی با نیروی الکتریکی (باتری) کار میکند،مشخصا در تجهیزاتی که برقی هستند و موتور مکانیکی ندارند مهم ترین قطعه کنترولر(برد الکترونیکی) است که کنترولرهای به کار رفته در محصولات سوسانگ از برند کورتیس ساخت کشور آمریکا می باشد که یکی از پرکاربردترین و با کیفیت ترین برندها در صنعت تولید قطعات الکترونیکی در جهان است.
در استاکرهای تمام برقی باربرداری ،بالابری و بارگذاری بصورت کاملا برقی انجام می شود.
در استاکر تمام برقی از لاستیک های پلی اورتان و چرخ های کوچک (مشابه جنس چرخ های خرید جک پالت) استفاده شده که به همین دلیل استفاده از استاکر ملزم به صاف بودن کف محیط انبار شماست و باید به این مورد توجه بفرمایید که کاربرد استاکر برقی در محیط های با سطح نامسطح مناسب نیست.
استاکر های تمام برقی از سرعت عمل بالایی در مقایسه با استاکرهای نیمه برقی برخوردار میباشند .
دستگاه استاکر نیمه برقی
استاکر های نیمه برقی توانایی بلند کردن بار را بصورت برقی دارد ولی جابه جایی استاکر پس از لیفت بار بصورت دستی انجام می شود و یا برعکس یعنی حرکت برقی و لیفتینگ دستی لذا در این نوع استاکر به این نکته توجه کنید که شیب محیط کارتان زیر 10 درجه باشد.
دستگاه استاکر دستی
در این نوع استاکرها تمام عملیات اعم از بارگذاری،باربرداری و جابه جایی بصورت دستی توسط اپراتور انجام می شود. استاکر دستی علاوه بر حمل بار به صورت افقی روی سطح زمین، قابلیت بالابری بار را دارند. عملیات لیفتینگ در این نوع استاکر ها با پدالی که در آن تعبیه شده بصورت دستی انجام می شود و حرکت آن نیز با همان پدال امکان پذیر است. استاکر دستی به توزیع محصول کمک میکنند و به مردم اجازه میدهند بهراحتی محصولات پالت شده را بلند ،جابجا و حمل کنند.
استاکر تمام دستی از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه است ولی از لحاظ سرعت عملکرد بهتر است، از لیفتراک های برقی و یا استاکر های برقی استفاده بفرمایید.
همچنین استاکرهای دستی از لحاظ ایمنی به دلیل اینکه خود اپراتورمستقیما درگیر است احتمال بروز خطا و حادثه را افزایش میدهد. به این نوع استاکر دستی، لیفتر دستی هم گفته می شود.
ریچتراک
یکی دیگر از دستگاه هایی که جهت انبارداری و جابه جایی کالا در انبارها مورد استفاده قرار میگیرد، ریچتراک می باشد. یکی از مهمترین مزیت های ریچتراک در مقایسه با دستگاه استاکر، توانایی حرکت افقی دکل به سمت جلو و عقب میباشد که این امر باعث سهولت در تخلیه و بارگیری پالت ها در قفسه های انبار میگردد.
کاربرد دستگاه استاکر برقی
استاکر تمام برقی ، یعنی عملیات بالابری و حرکت دستگاه به بوسیله باطری صنعتی تغذیه والکترو موتورهای حرکت و پمپ دستگاه از طریق بردهای الکترونیکی و دسته فرمان کاملا ارگونومیک ، کنترل و هدایت میشوند و مخصوص عملیات تخلیه و بارگیری سنگین تا دو تن و با حداکثر سرعت در انبارهای متوسط و بزرگ میباشد.
در صورت کسب مهارت توسط اپراتور ،سرعت عمل استاکرها از انواع لیفتراک بیشتر بوده و در مکانهایی که لیفتراک معمولی به لحاظ ابعاد و اندازه قابلیت مانور ندارد به راحتی حرکت کرده وزمان جابجای و چیدمان کالا در انبار را به شدت کاهش میدهد و میتوان گفت در حوزه ی حمل بار در فضاهای کوچک صنعتی حرف اول را می زند ،هم چنین برای تخلیه یا گذاشتن بار در ماشین های باربری نیز استفاده میشوند.، این ماشین با نامهای دیگری نظیر لیفتراک برقی یا بالابر برقی یا پالت بر برقی و همچنین جک برقی نیز در صنعت ایران شناخته شده است ، لازم به ذکر است این نوع دستگاه دارای 2000 ساعت کاری و یا یکسال گارانتی ، نزد شرکت هواکار نماینده ی رسمی شرکت سوسانگ کره جنوبی در ایران میباشد.
کار با این دستگاه به جهت ساختار ساده ای که دارد، بسیار آسان بوده و تنها توسط یک اپراتور کار با آن ممکن است.
فقط کافی است که اپراتور مربوطه با مسائل و نکات ایمنی آشنا بوده تا عملکرد استاکر به بهترین شکل دربیاید. درواقع میتوان گفت ازساده ترین تجهیزات و ابزارهای انبار داری به حساب می آید.
به طور کلی استاکر برقی وسیله ای کاربردی است که از جمله مصارف آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:
در زمینه کشاورزی: میتوان از آن برای بارگیری و تخلیه محصولات کشاورزی مانند میوه، سبزیجات، غلات و غیره استفاده کرد.
درزمینه صنعت: برای بارگیری و تخلیه کالا از کارخانهها یا انبارها قابل استفاده است.
درزمینهٔ جابجایی مواد: برای بارگیری و تخلیه کالا از کامیون یا کانتینر قابلاستفاده است. و بهطورکلی استاکرهای الکتریکی برای جابجایی کالاها از مکانی به مکان دیگر استفاده می شوند. آنها در انبارها، کارخانهها و فروشگاههای بزرگ بسیار استفاده میشوند
مزایای دستگاه استکر برقی
هدف اصلی این تجهیزات کاهش بار کاری کارگران در بلند کردن مواد یا اجسام سنگین و افزایش بهره وری است. استاکر برقی در مقایسه با انواع دیگر تجهیزات انبارداری بهنوبه خود مزایای بسیاری دارد.
• لیفتراکها بسیار بزرگ هستند و در حین حال صدای زیادی تولید میکنند. جک پالت و پالت تراک برقی نیز توانایی جابهجایی بار تا ارتفاعات زیاد را ندارد و قابلیت بالابری تا ارتفاع 20سانتیمتر رادارند به همین منظور استاکر انتخاب مناسبی است. چراکه توانایی بالابری بار را تا ارتفاع 3 الی 4.5 متر دارند.
• قیمت استاکر برقی به نسبت لیفتراکها ارزان و مقرونبهصرفه تر است.
• استاکرهای برقی سبک وزن هستند و بهراحتی از مکانی به مکان دیگر منتقل میشوند.
• مزیت دیگر این است که آنها قبل از استفاده به هیچ مهارت یا آموزش خاصی نیاز ندارند. هرکسی میتواند آنها را بهراحتی بدون هیچ مشکلی استفاده کند.
• از این دستگاه میتوان در هر ارتفاع بالابری استفاده کرد بهطوریکه نیاز به شرایط نصب خاصی ندارد.
اجزای اصلی دستگاه استاکر برقی
اصلی ترین بخش های این دستگاه عبارتند از:
• بدنه: از کابین، پمپ هیدرولیک و موتور الکتریکی تشکیل شده است.
• دکل: این قسمت بسته به وزن بار و مکانی که باید در آن قرار گیرد میتواند گسترش یا منقبض شود.
• شاخک: به شما امکان بلند کردن انواع مختلف مواد (جامد یا مایع) را میدهد.
• باتری: باتریها نیروی مورد نیاز موتور الکتریکی استاکر برقی را تامین میکنند. ولتاژ باتری 24 ولت است. ظرفیت باتری بسته به مدل دستگاه متفاوت است، اما بهطورکلی ظرفیت آن 300 آمپر ساعت (A/H) است. باتری از طریق کابلی به یک شارژر خارجی متصل میشود که آن را به یک پریز در خانه یا ساختمان شما متصل میکند.
• موتور الکتریکی: این قطعه انرژی الکتریکی را با استفاده از آهنربای الکتریکی به انرژی مکانیکی تبدیل میکند که در هنگام عبور جریان از سیمهای پیچیده شده در سیلندر، پیستون را در داخل سیلندر فعال می کند. این پیستون سپس به یک میله متصل به انتهای خود فشار میدهد، که کل وسیله نقلیه را در امتداد محور خود حرکت میدهد.
مشخصات فنی دستگاه استاکر برقی
به طور کلی باید توجه داشت که برای خرید استاکر برقی باید نیاز خود را در نظر گرفت; اینکه برای چه کاری یا برای تحمل چه وزنی از کالا میخواهید این محصول را خریداری کنید.
آیا این دستگاه توان حداکثر وزن موردنظر شما را دارد؟ بدون داشتن آگاهی کامل از مشخصات فنی و کارایی یک محصول نمیتوان دست به خرید آن زد و ممکن است بازدهی مناسبی را برای شما ایجاد نکند.
استاکر برقی همانطور که از نامش پیداست، به وسیله برق کار میکند. علاوه بر اجزای اصلی تشکیل دهنده آن، یک جایگاه مخصوص ایستادن اپراتور در نظر گرفته شده است تا به وسیله آن بتوان عملکرد را بهتر کنترل کرد و برای به دست گرفتن کنترل بار به کار میرود.
با توجه به درخواست و سفارش مشتری، استاکر برقی در ابعاد و ظرفیت های متفاوتی تولید و عرضه شده است.
در ساختار این دستگاه از هیچ گونه سوخت فسیلی استفاده نشده و از آنجایی که با باطری کار میکند، نسبت به استاکرهای گازی یا CNG به صرفه تر بوده و در هنگام خرابی یا بروز مشکل تعمیرات آن بسیار راحت تر از نمونه های مشابه خود میباشد.
استاکرهای برقی تا ارتفاع حدود 1.5 تا 4.5 متر و ظرفیتی حدود 1000 تا 2000کیلوگرم را پاسخگو هستند و برای شارژ شدن به برق 220 ولت نیاز دارند.
تفاوت دستگاه استاکر برقی با لیفتراک
همانطور که گفته شد استاکر برقی عملکرد مشابهی با لیفتراک دارد; اما میتوان گفت در بسیاری از شرایط استاکر کاربرد بیشتری از لیفتراک دارد و به خصوص در محیط های کارگاهی و کارخانه ها،انبارها،سردخانه ها و حداکثر وزنی که پاسخگو می باشد بستگی به ظرفیت باتری آن دارد.
بنابر این اگر به دنبال محصولی با قیمت مناسب تر و کارایی بالا هستید، استاکر های برقی گزینه ای مناسب به حساب می آید. نکته ای که باید درباره این دستگاه به آن توجه داشت این است که باید حتما در نواحی صاف و هموار از آن استفاده شود و استفاده در نواحی شیب دار ممکن است مشکل ایجاد کند.
مواردی که در هنگام خرید استاکر بایستی به آن توجه داشت
1-تناژ کالا
2-مدت زمان به کارگیری استاکر در طول 24 ساعت
3-ارتفاع بارگیری مورد نیاز
4-کیفیت ساخت استاکر
5- گارانتی و خدمات پس از فروش شرکت تولید کننده
قیمت دستگاه استاکر برقی
استاکرهای برقی، با توجه به نوع کاربری و ظرفیت باطری متفاوتی که دارند میتوانند قیمت های مختلفی داشته باشند. بنابر این با توجه به انتخاب و نیاز مشتری، قیمت استاکر برقی میتواند افزایش یا کاهش یابد
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با نمایندگی این شرکت به شماره تلفن 34453864-041 یا شماره همراه 09144027193 تماس حاصل فرمایید.
سوالات متداول درباره دستگاه استاکر برقی
عملکرد استاکر برقی به چه صورت است؟
استاکر برقی همانطور که از نامش پیداست توسط برق یا مولد برق کار می کند. این وسیله با استفاده از برق تک فاز یا باطری جا به جایی کالا و حتی خود دستگاه را انجام می دهد.
ظرفیت استاکر برقی مدلSWS چقدر است؟
این استاکر دارای ظرفیتی در حدود 1 تا 2 تن می باشد.
ارتفاع بالابری استاکر برقی مدل SWS چقدر است؟
از 1.5 متر تا 4.5 متر با توجه به نیاز مشتری
قیمت استاکر برقی مدل SWS چقدر است؟
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با نمایندگی این شرکت به شماره تلفن 34453864-041 یا شماره همراه 09144027193 تماس حاصل فرمایید.
خرید دستگاه استاکر برقی
شما عزیزان میتوانید برای خرید دستگاه استاکر برقی soosung وارد سایت رسمی شرکت هواکار شوید و با کارشناسان ما تماس بگیرید .
مارار در Instagram دنبال کنید .